Vad orsakar utflöde från magen?

Det finns flera orsaker till urladdning av magsäck, inklusive urincystor, patenturachus, tröst, jästinfektioner och andra infektioner som kan bero på piercing eller annan irriterande i eller runt naveln. Utsläpp från magen är vanligtvis vit i färg men kan vara mörkare eller klar beroende på typ av infektion. Dessa infektioner kan vara extremt illaluktande och kräver vanligtvis medicinsk hjälp. En läkare måste först undersöka det infekterade området innan man gör en diagnos och ordinerar behandling. De flesta av dessa orsaker behandlas lätt och tar mycket lite tid att läka.

Urachala cyster finns i kroppens navelområde och kan vara i ett kluster som orsakar buksmärtor. Det finns ytterligare symtom som är associerade med denna sjukdom, inklusive hög feber, smärtsam urinering och klumpar i buken. Om cystorna inte behandlas av en läkare, kan de börja suga ut magen. Detta är en sällsynt sjukdom och upptäcks vanligen baserat på de andra symtomen innan läckage inträffar.

Patent urachus uppträder vanligen efter att en kvinna har fött sin födelse och röret mellan blåsan och navelsträngen är öppen, vilket leder till flera medicinska problem. I detta fall är urinflödet urin urin och kan korrigeras av en mindre operation. En läkare stänger vanligtvis öppningen under operationen, och läkningstiden är relativt kort. När problemet har åtgärdats måste området hållas rent för att undvika ytterligare infektion.

Jästinfektioner och tröst är mycket lika eftersom båda problemen orsakas av svampöverväxt. Under en jästinfektion i navelektroden kan området bli rött, ömt, kliande och irriterat. Det finns flera behandlingar som kan provas hemma, men de flesta väljer att se en läkare som vanligtvis ordinerar anti-svampkräm. Kryddor orsakar candidajäst att bilda och kan hittas på olika delar av kroppen, inklusive hud, hals och navel. Denna infektion behandlas också av en svampkräme, men det kan ta mer tid att läka, eftersom det är en aktuell sjukdom.

Människor som märker en felaktig lukt och magsäck urladdning bör söka läkarvård om hembehandling inte fungerar. De flesta av dessa villkor är inte allvarliga och kan behandlas med aktuella lösningar. Om smärta eller obehag är förknippat med urladdning, ska individen omedelbart kontakta en sjukvårdspersonal.